Palvelut

 

Moninainen palvelutarjontamme muodostuu rakennusalan palveluista saaristossa. Pystymme toimimaan omalla kalustolla Saaristomeren alueella. Toki myös mantere on meidän toimintakenttämme.

Lasitusalan tuotteet, kuten alla mainitut, lisättynä pitkään kokemukseen rakennusalalta kertovat meistä yritystarinan johon haluamme liittää sinut ja kohteesi. Uskomme pitkäjännitteiseen työhön ja hyvään asiakaspalveluun. Toivomme että otat yhteyttä tai kerrot milloin sinuun voi ottaa yhteyttä, niin saamme projektit alkuun.

IKKUNAT JA OVET, TERASSILASIT, LASIKATOT, KAIDELASIT, KEITTIÖN VÄLITILANLASIT, SAUNAN­LASIT…

Kauttamme saat monipuolista lasitus- ja rakennuspalvelua. Korjauslasitukset,terassilasit,kaidelasit,ikkunat ja ovet,liukuovet,saunanlasit…Autamme sinua valitsemaan parhaiten sopivat lasitusratkaisut. Sinun ei tarvitse itse miettiä oikeanlaista tekniikkaa tai ratkaisua vaan anna meidän ehdottaa parasta mahdollista ratkaisua juuri sinun kohteeseen

 Kun tarvitset pikaista korjausta tai ensiapua rikkoutuneelle lasille tai peruskorjausta koko kiinteistölle saaristossa tai mantereella, Saariston Lasi palvelee sinua.

Soita heti Janne Asp 0400 467035       Ota yhteyttä.